Poslije poraza u posljednjoj, obaveza svih nas je da se pojavimo u što većem broju na sutrašnjoj utakmici. Igračima je potrebna podrška svih nas, kako bi pobijedili i osvojili bitna tri boda.

Također, vrlo je bitno da ispoštujemo jedno pravilo, a to pravilo glasi: ulazak prije početka utakmice minimalno 30 minuta i ispračaj igrača nakon završetka utakmice – ma kakav god rezultat bio, a vjerujemo u najbolji ishod!

Ova stvar je od izuzetnog značaja za sve nas iz razloga što to treba postati kultura, ući pola sata prije početka utakmice, zauzeti mjesto u kopu, zadužiti barjak/zastavicu i navijati toliko da što više dopre huk do terena.

Otežavajuća okolnost je radni dan, ali vrijeme je da počnemo s lijepim navikama barem kada govorimo o utakmicama na našoj Grbavici.

Treba imati na umu da na gostovanjima ulazimo do prvog poluvremena, a isto tako i često izlazimo 10 minuta prije kraja utakmice, zbog nakaradnih pravila. Baš zbog toga, nemojte da to pravilo primjenjujemo tamo gdje imamo neograničenu vlast i moć, a to je sopstveni stadion!

SVI NA JUG!
Utakmica se igra sutra, s početkom u 18:00 h.