Članstvo

Učlanjivanjem u grupu postižemo mnogo toga. Osim što članstvom pomažemo rad tribine, u isto vrijeme razvijamo osjećaj pripadnosti i prema grupi, a i prema klubu.

Biti član grupe je dužnost svih Željinih navijača širom svijeta. Nije to samo obaveza ljudima koji dolaze na jug i navijaju iz kopa. Pomaganje rada grupe mora biti obaveza svih jer je ovo naše. Naša kuća koju pazimo, ne damo i čuvamo!

Ove godine kao i prošle imamo QR kod koji se nalazi na zadnjoj strani članske kartice. QR kod sadrži jedinstveni identifikacioni broj svakog navijača. Kod se veže na bazu podataka svih članova grupe koju smo napravili da bismo imali uvid u konkretan broj aktivnih članova grupe. Osim toga u TM Shopu će biti postavljen i skener kojim će se skenirati QR kodovi sa članskih kartica prilikom vaše kupovine artikala i s time ćete moći ostvariti dodatne benefite prilikom budućih kupovina.

Članstvo će biti aktuelno tokom cijele godine. Učlaniti se možete u The Maniacs Shopu koji se nalazi kod istočne tribine Stadiona Grbavica i putem uplate na PayPal.

Članska karta na godišnjem nivou košta 12 KM, a za one koji članske naručuju na adresu u Sarajevu, van Sarajeva ili Bosne i Hercegovine, cijena članske iznosit će 16 KM ili 16 € (za van BiH). U cijenu je uračunata dostava na kućnu adresu u iznosu od 4 KM, odnosno 4 €.

Učlaniti se možete i putem naše web stranice u odjeljku “članstvo”, “postani član”, gdje je potrebno da ispunite polja sa podacima koji se od vas traže.

Nakon izvršene uplate i provjere iste, članske će biti poslane na adresu.

Članovi će artikle u The Maniacs Shopu kupovati po redovnim cijenama, dok će nečlanovi artikle kupovati sa doplatom od 12 KM na redovnu cijenu. Svi artikli će se prodavati po sistemu: jedna članska karta – jedan artikal.

Za sva pitanja možete nam se obratiti putem emaila: clanstvo@themaniacs.org

BUDI ČLAN GRUPE – OBAVI SVOJU NAVIJAČKU DUŽNOST!