Učlanjivanje za 2021. kreće od 10.01.2021. (nedjelja), a satnicu ćemo naknadno objaviti.

Učlanjivanjem u grupu imamo priliku učestvovati u skoro svim njenim aktivnostima, jačanju pripadništva i razvijanju osjećaja prema istoj.

Članska karta će koštati 12 KM. Simbolično – za svaki mjesec po 1 KM. Članstvo će važiti jednu kalendarsku godinu (1. Januara naredne godine slijedi obnova).

Članovi će artikle kupovati po redovnim cijenama, dok će nečlanovi artikle kupovati sa doplatom od 12 KM na redovnu cijenu. Svi artikli će se prodavati po sistemu: jedna članska karta – jedan artikal.

Također, u prodaji će se naći i naznačeni artikli koji će biti dostupni, kako članovima, tako i onima koji to nisu, po istoj cijeni.

U slučaju ograničenog broja mjesta, prednost prilikom odlaska na gostovanja, kako u BiH, tako i van njenih granica, u režiji grupe će imati članovi iste.

Učlanjivanjem, grupa ostvaruje određeni prihod koji se koristi u svim segmentima razvijanja naše tribine, počevši od marketinga preko koreografija do izrade barjaka itd.

Kao prethodne i ove godine će postojati mogućnost slanja članskih karata unutar i izvan BiH.

Ovdje je bitno napomenuti da članska karta za EU košta 12 € plus poštarina, a za USA/CANADA $12 plus poštarina. Poštarinu plaća primalac, a cjelokupan iznos (cijena članske karte + poštarina) se uplaćuje na PAYPAL račun prije samog slanja.

Učlanjivanje će se vršiti tokom cijele godine, a cijena članarine je fiksna.

Za sva pitanja možete nam se obratiti putem emaila: clanstvo@themaniacs.org

POSTANI ČLAN GRUPE – OBAVI SVOJU NAVIJAČKU DUŽNOST!